Nieuws


Zeelandweekend 2012

Zondag 8 juli 2012 - 10:35 door Anne Cortleven
Zeelandweekend 2012 Eind juni was er het jaarlijkse zeelandweekend in Bruinisse.

Door ons groeiend aantal enthousiaste dolfijnen, waren er dit jaar niet minder dan 6 boten nodig om al de duikers op de duikplaatsen te brengen.

Voor een aantal nieuwelingen was het de eerste duik in de oosterschelde, maar onder de deskundige leiding van onze anciens verliep dit allemaal vlekkeloos.

Voor de nachtduik op vrijdagavond, werd er dit jaar uitgeweken naar het Grevelingenmeer aangezien de golfslag te hevig was in de oosterschelde om op een verantwoorde en veilige manier te duiken. Op zaterdag werd er gedoken in de Oosterschelde. De wind was duidelijk van de partij en maakte dat bootritje wel wat avontuurlijker wink. Na de duik werd er ons een heerlijk kippenbilletje/ribbeke toegestoken om weer nieuwe kracht op te doen voor de terugrit.

Op zaterdagavond was er dan weer een heerlijke bbq, waar onze "grillmeisters" weer het beste van zichzelf gaven. Ook de pastasalade/aardappelsalade en de andere dingen waren voortreffelijk!

Spijtig genoeg heeft het weer ons op zondag een beetje in de steek gelaten zodat er maar 6 dolfijnen het nog zaten zitten om in de gietende regen een duik te wagen. Maar tussen ons gezegd en gezwegen, de thuisblijvers hadden ongelijk want ondertussen was het opgehouden met regenen en al de 6 duikers waren het erover eens, dat deze duik de beste was van het hele weekend wink!

Kortom, ook dit weekend was weer geslaagd en we kijken alweer uit naar het zeelandweekend van volgend jaar!

slideshow
slideshow
slideshow
slideshow